Archive for the ‘Tjen Point’ Category

Wilke Wisdom – Svar på spørgeskemaer

søndag, januar 25th, 2015

Svar på spændende spørgeskemaer og modtag point for det. Disse point kan så bruges på varer i deres point shop.


Du kan tilmelde dig Her

Benyt ikke FreeMakeup.dk

lørdag, april 23rd, 2011

Vi tester jo af og til diverse point eller tjen penge sider.
Vi har ved at henvise en masse brugere tjent nok til et matas gavekort på 150 kr. Men vi er blevet afvist, på trods af at vi på ingen måde har snydt. Vi havde set dette komme, og havde derfor skrevet en lille advarsel inden folk tilmeldte sig. Men nu anbefaler vi dem slet ikke.

Her er hvad freemakeup skriver til os.

Din ordre er desværre blevet nægtet. Det kan være fordi dine rekrutter ikke har opgivet korrekte oplysninger eller fordi du har opgivet forkert information når du brugt vores tilbud. Vi kan desværre ikke give dig points for de rekrutter som ikke opgivet korrekte oplysninger selvom de brugt dit rekrutteringslink. Vores ekonomi holder ikke hvis vi får ind falske oplysninger på siden eller blandt vores tilbud.

Man får 2 point pr. bruger, og et gavekort koster 400 point. Så der skal virkelig være mange falske brugere.

Benyt hellere Sponsorcar som er vores absolut favorit.

Besøg siden Her

Det bedste i 2010

mandag, januar 17th, 2011

2010 er gået og i den anledning vil vi skrive et lille indlæg med fokus på de bedste sider i 2010.

Bedste for webmaster

Den klart bedste tjen penge løsning for en webmaster, er adsense. Det er nemt at sætte op og det passer sig selv. Adsense vil nemt på en side kunne give et par kroner om dagen. Det bliver til mange på 1 år.

Bedst for dem der vil tjene lidt ekstra.

Sponsorcar er en kanon side, hvor man kan tjene penge på sin bil, eller bare tjene penge på at tilmelde sig diverse ting (leads). Tilmeldings processen er dog et minus, men skal bare overståes, for bagefter vender der folk nemme penge, og en shop med varer til mange spændende ting, også til halv pris. Lige nu kan man f.eks. købe et gavekort til Lalandia til halv pris. På baggrund af dette er siden endda også en rabat side. Tilmeld dig Her

Bedst for dem som vil tjene point.

Den eneste fornuftige og gode point side i 2010 var yougov. Det hele går ud på at svare på spørgeskemaer også bruge ens point på lotteriet og shoppen. Shoppen er desuden helt ny 🙂 Rigtig god side, som har eksisteret i mange år. Du kan tilmelde dig Her

Lukkede og afviste sider.

I 2010 snød Pointshop os, og vi anbefaler derfor ikke denne side mere.
Siden Guldklik.dk lukkede desværre ned.
Freemakeup virker død og kan dermed ikke rigtigt anbefales.

Helt ny spændende point side.

fredag, januar 15th, 2010

Så er vi gået igang med at teste en helt ny point side, hvor der er rig mulighed for at få sig gavekort og en helt masse andet. Siden er helt ny, og det er altid en god ide at være med fra starten. Ofte så giver de lige lidt flere point, og der er lidt flere kampagner at vælge imellem. Men ulempen kan være at siden ikke er real. Dette tror vi dog ikke er tilfældet.

Hvad siden siger om sig selv.


Vi har gavekort til de fleste store danske butikskæder. Registrer dig gratis og saml point ved at udnytte nettets hedeste kampanger og gratis tilbud. Pointene kan du derefter veksle til biograf billetter eller gavekort til valgfrie butikker. Medlemsskabet er selvfølgelig helt gratis og foruden om det gir vi dig 50 point i velkomstgave!

Du kan besøge siden eller tilmelde dig Her