Archive for the ‘Spar penge’ Category

Hvilke penge er nemmest at spare?

onsdag, november 10th, 2021

Når man gerne vil spare lidt penge, så er de nemmeste sparede penge, de penge du ikke bruger.

Du ser måske et fjernsyn på tilbud til 3000 kr, og man sparer hele 2000 kr. Køber du fjernsynet har du ikke sparet 2000 kr. du har brugt 3000 kr. Stod du akut og manglede et fjernsyn kan det være en ret god handel, men virkede det gamle fint nok, har du jo brugt penge på noget overflødigt.

Hver gang du føler dig fristet til at købe noget nyt (Ofte fordi det giver en så god følelse), så overvej om det egentligt er nødvendigt. Nogle gange køber man bare for at købe, tænk over tingene og spar penge og hjælp miljøet idet du overforbruger mindre.

Spar penge på forlystelser.

mandag, november 1st, 2021

Det er fedt at opleve noget, men det koster også tit en hel del. Men faktisk kan et årskort være sagen for mange, da det kan give gratis eller 50% besparelse til andre forlystelser.
Er man typen som kan lide at tage på ferie i Danmark, tyskland eller sverige, kan det være en god ide at holde ferien i nærheden af disse forlystelser da man så sparer penge på oplevelser.

 


Eksempler på gode årskort.

Odense Zoo ¨åskort. (de bedste fordele)

Giveskud Zoo (bedste fordele)
– 1 gratis besøg hvert sted i Aalborg Zoo, Odense Zoo, Ree Park Safari og Jesperhus Blomsterpark
– 50% rabat på dagsbilletten i bl.a. Randers Regnskov
– 25% på dagsbilletten i LEGOLAND® og Djurs Sommerland

Aalborg Zoo (Bedste fordele)
Ét gratis besøg i hver af disse parker:

Du får 50% rabat på entrébilletten til:

Der finde utallige andre gode årskort. Find en forlystelse i nærheden af dit hjem som du ønsker at besøge mere end 1 gang, og se om de kan tilbyde noget du kan bruge.

Obs. for at fordele kan være blevet ændret.

Ladybox – Lækker pakke

torsdag, januar 9th, 2020

Bestil en pakke fra ladybox óg få lækre produkter til en værdi af flere 100 kr. for kun 179 kr inkl fragt. Dette må siges at være billigt. Man kan opsige til hver en tid.

Lige nu indtil d. 19/01 2020 får du 20 procent på den første pakke. brug koden : nystart2020

Besøg siden her

Spar penge med egen TV antenne!

torsdag, oktober 3rd, 2019

Har du overvejet hvor mange TV kanaler du egentlig ser og hvilket behov du har? Hvis du kan nøjes med DR kanalerne samt nogle regionale kanaler, kan du spare flere 100 kr hver måned. Det bliver til flere 1000 om året. Er budgettet stramt, kan dette være en nem vej til flere penge i budgettet.

Først skal du tjekke din dækning Her

Se om du kan nøjes med en indendørs antenne eller om du skal anskaffe dig en udendørsantenne. Sæt antenne op, og prøv gerne flere positioner også skulle du meget gerne kunne se gratis tv (Financeret via din licens).