Archive for the ‘Henvis venner og tjen’ Category

JayPay – ny side til test

søndag, september 12th, 2010

Så har vi en ny side til test igen. Siden ser professionel ud, og vi regner derfor med at vi hurtigt kan få den godkendt og smidt på www.tjennu.dk.

De nemmeste penge du tjener derinde, er når du opretter dig, for du får nemlig 25 kr, og kravene for at tilmelde sig er små, du skal bo i danmark og være minimum 15 år.

Når du er tilmeldt kan du benytte en masse tilbud som giver dig penge. Nogen tilbud koster penge at benytte, hvor andre er helt gratis. Dem der giver flest penge, er dem hvor man skal betale. Så det gælder om at hvis man skal have ny mobil, bredbånd mm. at man kigger på sider som Jaypay og sponsorcar inden man bestiller, ofte kan man tjene mellem 100 og 300 kr.

Ønsker man ikke at gå glip af en bonus? Ja så kan man installere deres toolbar, som vil vise dig deres tilbud samtidigt med du surfer.

Tilmeld dig siden i dag, og smid evt. en kommentar, om hvad du synes om siden.

Besøg siden Her

Er du webmaster? Jaypay giver sine brugere penge for at henvise andre, du får i 5 led. Læs meget mere hos Jaypay

Vil du hellere spille og vinde?

Hos Betway kan du spille alverdens gode spil, hvad med poker, games eller casino? Alt sammen af høj klasse, og med markedets bedste software. Betway giver gode bonusser på alle former for spil, og ligger helt i top blandt spillere. Tilmeld dig nemt og du er snart i gang med at forhåbentligt forøge din formue. Spil HER

Net penge giver ikke guld og grønne skove uden arbejde

mandag, august 24th, 2009

En gammel ven henvendte sig til mig den anden dag. Han ville gerne have hjælp til at sætte adsense på en hjemmeside han lige havde købt. Han ville gerne tjene penge på nettet.

Beskrev hvordan han sku gøre. Men kunne forstå på ham, at han stadig intet indhold på hjemmesiden havde. Dette er selvfølgelig meget vigtigt. Hvorfor skulle Google overhovedet godkende en side uden indhold!?


Han spurgte så, jeg kan vel sagtens tjene 6.000 kr. om måneden. Jo det kan man da sagtens, hvis man har en velbesøgt hjemmeside. Men hvis man lige starter en hjemmeside har man ikke det, og sagde derfor at han sku regne med at tjene mellem 0 og 1 kr. pr. dag det første stykke tid.

Jamen er der ikke hurtigere måder?

NEJ. Der er dog nogle måder hvor du kan tjene lidt, fik han at vide. Men når du vil tjene så meget, vil jeg ikke anbefale dem til dig.

Men kan du nøjes med mindre?

Hvis svaret er ja så kan du tilmelde dig siderne nedenfor, og tjene lidt penge på at tilmelde dig ting, nyhedsbrev, købe og meget mere. Nogen af siderne giver dog point, og disse kan bruges på andre ting.

Sponsorcar – Benyt et hav af tilbud og køb ting for dem eller få dem udbetalt. Mange gode ting i shoppen til halv pris

Overskudikassen – Du shopper og får procenter eller fast afregning

GratisSnoller – Benyt tilbud og få gratis slik

YourOnlineSuccessClub – Anbefaler andre hjemmesider som de har testet, og du kan tjene på at henvise venner

Shop2cash – Shop og tjen samtidigt penge (Lidt det samme som at få rabat)

LawnChairMillionairs – Viser hvordan du kan tjene penge, den nemmeste måde er at henvise dine venner.

Historien om TjenNu.dk

mandag, april 20th, 2009

Det hele startede i 2004. Var ude for en alvorlig ulykke, som gjorde jeg ikke kunne lave det store i et halvt årstid. At sidde ved computeren blev hurtigt daglig rutine. Tænkte derfor, at man burde da kunne tjene penge på internettet, på en eller anden måde.

Begyndte derfor at undersøge mulighederne, tilmeldte mig som det første Yes2Mail. Tjente penge, men det gik alt for langsomt for mig, havde tidligere rodet lidt med hjemmesider for sjov, hvor der var sjove spil på (den kan du forresten se Her). Begyndte derfor at lave en hjemmeside, hvor folk skulle finde måder de kunne tjene penge på, folk som havde den tålmodighed som jeg ikke havde.

Hjemmesiden var ikke specielt køn eller professionel, og blev først kaldt tjenonline. Du kan se den gamle hjemmeside Her. (Siden er dog ikke blevet meget mere professionel siden da hehe)

Havde nu en hjemmeside på tjennu.1go.dk, og ikke mange besøgte den, begyndte derfor at tilmelde den til en masse indeks og søgemaskiner. Skrev bl.a. på google, tilmeld link, add link for at finde sider som kunne linke til min side. Dette tog Meeeeeget langtid, men gav også resultater.

Senere begyndte der at komme besøgende, og fandt ud af at annoncenetværk gav godt, når man linkede videre. Tilmeldte mig derfor en del af disse, og lavede ofte nye kategorier til hjemmesiden. I starten tjente jeg 50 kr. om måneden, dette beløb er noget større nu, men svinger stadig utroligt meget.

Senere købte jeg TjenNu.dk i 2005, også skulle siden tilmeldes links indeks mm. igen, og der blev byttet link med webmastere. Bemærk, det første halve til et år, krævede meget arbejde, arbejde som bærer frugt i dag.

Skal du starte med at tjen penge på nettet. Start evt. med at kigge på denne side Her

Måske danmarks bedste tjen penge side.

torsdag, februar 12th, 2009

Hvilken snakker jeg så om? Du kender den sikkert godt, navnet er SponsorCar. Du tjener kontanter, ved at tilmelde dig forskellige ting. Disse ting kan være nyhedsbreve, spørgeskemaer eller noget tredje.

Opretter man en email adresse kun til dette, er man godt på vej, idet man så undgår en masse “spam”, fra de forskellige sider man har tilmeldt sig.

Der er ca. over 4000 kr. at tjene derinde, så ved oprettelse, burde det være nemt at tjene en 500 kr. på 1 time eller 2. Idet man skal bruge lidt tid på at finde og tilmelde sig tilbudene. Pengene kan man så få udbetalt eller bruge i deres shop. Bemærk det koster 49 kr. at få udbetalt sine penge.

Har du en ven eller to er der endnu flere penge at tjene. Du tjener nemlig 50 kr. pr. nyt medlem og 10 % af hvad vennen tjener. tjener person dermed 500 kr. på en måned, tjener du dermed 50 kr. Altså i alt 100 kr. Nemt og ligetil.

Selvom navnet antyder man skal have en bil, så er dette ikke tilfældet. Bar tilmeld dig alligevel.

Besøg SponsorCar Her