Archive for the ‘Gratis ting’ Category

Gode gratis ting

torsdag, juli 28th, 2011

På nettet findes der en masse gratis ting. Før i tiden fik man virkelig nogle gode gratis ting, dette er desværre ikke helt tilfældet i dag, men der findes stadig nogle enkle sider engang imellem som giver en god gratis ting.

Vi har samlet de bedste som er at finde LIGE NU!

Hver måned kan du en en forholdsvis ny film hos CDON helt gratis. Se den Her

Dry nites – gratis Ble til de større børn. Få den Her

Gratis prøve på Få den Her

Gratis nikotin tyggegummi uden nikotin. – Få det Her

OB tamponer helt gratis – få dem Her

Gratis mærkater fra træ er miljø – få dem Her

Bøfstænger fra Well done til din hund – Få den Her

Alle links er gennemtestet, og alle produkter er personligt modtaget.

Fattig Jul?

lørdag, december 4th, 2010

Ifølge diverse medier bliver der flere og flere fattige i Danmark. Julen kan være en hård tid for mange familier, især når der kun er få penge til gaver.

Er du en af dem som ikke har så mange penge til gaver, så se hvordan du kan få en flot og billig julegave, som alle vil blive glad for.Foto til alle.

Alle elsker fotos, og har man børn, så bør man give folk et billede af børnene, det er billigt og samtidigt en personlig gave som rigtigt mange vil synes om. Man køber selvfølgelig også en ramme til billedet. Det er i dag utroligt nemt at bestille billeder på nettet, i den rigtige størrelse, så hvorfor ikke benytte dig af det!?

Når du bestiller får du desuden også en gratis ting! Du kan nemlig vælge imellem en flot kop eller en kalender. På bannerne nedenunder kan du se hvordan det ser ud. Interesseret i at give billeder og få en ekstra julegave gratis? Så bare klik på det ønskede banner.

gratis produkter, ja hvorfor ikke.

tirsdag, april 13th, 2010

Hvad vi nu vil fortælle dig om, må vi med det samme indrømme at vi ikke selv har prøvet.

Dog skal vi da prøve, vi skal bare lige finde tid til det 😉

Vi skriver om det nu, idet at din chance for at få gratis produkter dermed er større inden siden vokser sig rigtig stor. Siden lover at sende dig helt gratis produkter. Hvis noget er gratis er der altid en hage. Det er der også denne gang, når du så har prøvet produktet skal du fortælle siden om hvad du syntes om produktet.


Utroligt simpelt, denne måde er billig for producenterne af nye produkter, og du kan prøve det helt gratis.

Vores råd er at du prøver at tilmelde dig, måske dukker der nogle fede ting op.

Du kan tilmelde dig Her

Indlæg der kunne have din interesse:
Få en samlever og få flere penge

Få gratis blade og ting

Gratis skrabelod og tjen penge mulighed.

fredag, marts 12th, 2010

Har du dine helt egne meninger? Så kan du tjene penge på dem. Vi har tidligere i flere indlæg henvist til zapera. Dette er dog en “ny” side, og det er gratis-ting som står bag siden. Lige for tiden kan man ikke bare tjene penge på at komme med sin mening. Man får også et gratis skrabelod når man melder sig ind. Skrabeloddet har en værdi af 20 kr. Det koster dog 5.5 kr. at modtage det. Men det er jo ikke det store.Man skal dog ikke regne at det er noget man bliver rig på det her, men man kan godt regne med at tjene mellem 10 og 30 kr. om måneden. Gennemsnittet af dette er pr. år 240 kr. Det kan selvfølgelig være meget højere. Dette afhænger af beløbenes størrelse og hvor mange undersøgelser der er.

Prøv det, du giver kun 5,5 kr. også kan man jo se om det med undersøgelserne er noget for en.

Du kan få dit skrabelod Her

Bemærk: Du bliver tilmeldt serviceklub, gratis i 14 dage, når du skal have det gratis skrabelod. Det er derfor meget vigtigt at du indenfor 14 dage opsiger dit abb. hos serviceklub. For det koster nemlig penge efter 14 dage.

Se desuden også: Se trailerne af 3 vilde Biograf film her på kampagnesiden og vind vild biograftur pakke, der er hele 5 vindere.