Archive for the ‘Gratis ting’ Category

Kan du også få gratis ting?

fredag, november 26th, 2021
Har man ikke så mange penge eller vil man bare gerne spare lidt, sådan at man får flere penge man kan bruge på sjove ting, er det en god ide at holde øje med gratis ting. Man kan søge på DBA efter gratis ting, eller man kan tilmelde sig grupper på Facebook med gratis ting. Siden kunne hedde “Gratis ting i Odense” eller noget helt andet. Jeg har tit set følgende ting i disse grupper som er gratis.
  • Sten
  • Brænde
  • Skrivebord
  • Sofaer
  • Fjernsyn
  • Diverse møbler
  • Stole
  • musik
  • madvarer med bedst før holdbarhed.
  • Planter til haven
Man vil selvfølgelig ikke kunne finde alt gratis, og man skal indstille sig på at de ting kan får ofte er godt brugte. Men husk ved at du henter det, giver du tingen forlænget levetid, istedet for den bare blev smidt ud.

Gode gratis ting

torsdag, juli 28th, 2011

På nettet findes der en masse gratis ting. Før i tiden fik man virkelig nogle gode gratis ting, dette er desværre ikke helt tilfældet i dag, men der findes stadig nogle enkle sider engang imellem som giver en god gratis ting.

Vi har samlet de bedste som er at finde LIGE NU!

Hver måned kan du en en forholdsvis ny film hos CDON helt gratis. Se den Her

Dry nites – gratis Ble til de større børn. Få den Her

Gratis prøve på Få den Her

Gratis nikotin tyggegummi uden nikotin. – Få det Her

OB tamponer helt gratis – få dem Her

Gratis mærkater fra træ er miljø – få dem Her

Bøfstænger fra Well done til din hund – Få den Her

Alle links er gennemtestet, og alle produkter er personligt modtaget.

Fattig Jul?

lørdag, december 4th, 2010

Ifølge diverse medier bliver der flere og flere fattige i Danmark. Julen kan være en hård tid for mange familier, især når der kun er få penge til gaver.

Er du en af dem som ikke har så mange penge til gaver, så se hvordan du kan få en flot og billig julegave, som alle vil blive glad for.Foto til alle.

Alle elsker fotos, og har man børn, så bør man give folk et billede af børnene, det er billigt og samtidigt en personlig gave som rigtigt mange vil synes om. Man køber selvfølgelig også en ramme til billedet. Det er i dag utroligt nemt at bestille billeder på nettet, i den rigtige størrelse, så hvorfor ikke benytte dig af det!?

Når du bestiller får du desuden også en gratis ting! Du kan nemlig vælge imellem en flot kop eller en kalender. På bannerne nedenunder kan du se hvordan det ser ud. Interesseret i at give billeder og få en ekstra julegave gratis? Så bare klik på det ønskede banner.

gratis produkter, ja hvorfor ikke.

tirsdag, april 13th, 2010

Hvad vi nu vil fortælle dig om, må vi med det samme indrømme at vi ikke selv har prøvet.

Dog skal vi da prøve, vi skal bare lige finde tid til det 😉

Vi skriver om det nu, idet at din chance for at få gratis produkter dermed er større inden siden vokser sig rigtig stor. Siden lover at sende dig helt gratis produkter. Hvis noget er gratis er der altid en hage. Det er der også denne gang, når du så har prøvet produktet skal du fortælle siden om hvad du syntes om produktet.


Utroligt simpelt, denne måde er billig for producenterne af nye produkter, og du kan prøve det helt gratis.

Vores råd er at du prøver at tilmelde dig, måske dukker der nogle fede ting op.

Du kan tilmelde dig Her

Indlæg der kunne have din interesse:
Få en samlever og få flere penge

Få gratis blade og ting