Archive for the ‘Andet’ Category

Skal jeg vente med at investere?

torsdag, november 25th, 2021

Man skal starte hurtigst muligt. Dette skyldes at man ikke rigtigt ved hvornår toppen er nået, og historien har vist at når der dannes toppe, kommer der bare nye toppe med tiden. Venter man derfor med at investere, risikere man, at man aldrig kommer ind i markedet, fordi det rigtige tidspunkt ikke er tilstede.

Da corona ramte gik mange ind i markedet, fordi det var det tidspunkt de havde ventet på. Personligt gik jeg selv ind.
Jeg gik faktisk allerede ind i markedet i år 2008, men markedet var meget svingene og efter nogle måneder trak jeg mig helt ud med underskud. Efterfølgende fandt jeg ikke rigtigt lysten, eller det rigtige tidspunkt at gå ind igen. Da corona ramte valgte jeg så at gå ind igen.


Jeg skulle jo ikke have ventet med at gå ind i markedet, jeg skulle faktisk aldrig have været gået ud af det. Det “mindre” minus jeg kom ud med, havde været et kæmpe plus, hvis jeg bare havde været tålmodig.

Hvad er min strategi nu? Jeg prøver at være tålmodig. Jeg har investeret i passive fonde og er langsigtet. Jeg investere desuden også i udbytte aktier langsigtet.

Svaret er måske aldrig? Kan du ikke klare at dine aktier falder i værdi, så skal du lade være.

Jeg er ikke økonomisk rådgiver, gør din egen research. Jeg er ikke ansvarlig for dine økonomiske beslutninger.

Gode tilbud med rabat

lørdag, april 25th, 2020

Xl møbler har fantastiske tilbudspriser. Samtidigt har de kvalitets produkter. Lige nu kan du endda spare yderligere 250 kr. Det er da værd at tage med hvis du alligevel skal købe noget.

Rabatkode er AF250 og har pt ingen udløbsdato og giver 250 kr i rabat

Besøg siden Her

Bemærk at de har en god trustpilot score

Bodylab – Black friday

tirsdag, november 21st, 2017

På fredag sparer du penge og når du bestiller får du gratis ting med, jeg har allerede modtaget det du vil få gratis ved køb, og jeg er ingen fitness freak og alligevel synes jeg det var meget brugbart.

Bodylab, se tilbud (fra fredag)

Dine gamle ting kan indbringe en del.

mandag, marts 14th, 2011

Vi danskere smider ud i stor stil, men ved at bruge minimalt arbejde, vil man faktisk kunne tjene en hel del penge på sine gamle ting.

Den gamle kondicykel, man mener er lige til lossepladsen, kan tit snildt indbringe minimum 200 kr. Der er næsten altid nogen som har brug for et eller andet af det ragelse man har stående. Ja nogen sælger såmen ting hvor de kun tjener 20 kr. pr. vare. Men er man f.eks. arbejdsløs, bliver det hurtigt til mange penge. Man havde jo alligevel tænkt sig at smide “tingen” ud.

Det er desuden også de fleste steder gratis at sætte ting til salg. F.eks. www.guloggratis.dk og www.dba.dk

Husk gode billeder på dine varer og en ordentlig beskrivelse, så tjener man ofte lige lidt mere, eller får solgt varen hurtigere.

Hvis du er rigtig snedig og god til et eller andet, så kan du desuden bruge disse salgssteder til at købe defekte varer, også restaurere dem. Det kunne blive en sjov hoppy som ville kunne give lidt ekstra hver måned.

Gider du ikke sælge dine ting som er af god kvalitet? Kontakt da røde kors, folkekirkens nødhjælp mm. De kan godt bruge dine ting, og pengene går til et godt formål.