Archive for the ‘Andet’ Category

Bodylab – Black friday

tirsdag, november 21st, 2017

På fredag sparer du penge og når du bestiller får du gratis ting med, jeg har allerede modtaget det du vil få gratis ved køb, og jeg er ingen fitness freak og alligevel synes jeg det var meget brugbart.

Bodylab, se tilbud (fra fredag)

Dine gamle ting kan indbringe en del.

mandag, marts 14th, 2011

Vi danskere smider ud i stor stil, men ved at bruge minimalt arbejde, vil man faktisk kunne tjene en hel del penge på sine gamle ting.

Den gamle kondicykel, man mener er lige til lossepladsen, kan tit snildt indbringe minimum 200 kr. Der er næsten altid nogen som har brug for et eller andet af det ragelse man har stående. Ja nogen sælger såmen ting hvor de kun tjener 20 kr. pr. vare. Men er man f.eks. arbejdsløs, bliver det hurtigt til mange penge. Man havde jo alligevel tænkt sig at smide “tingen” ud.

Det er desuden også de fleste steder gratis at sætte ting til salg. F.eks. www.guloggratis.dk og www.dba.dk

Husk gode billeder på dine varer og en ordentlig beskrivelse, så tjener man ofte lige lidt mere, eller får solgt varen hurtigere.

Hvis du er rigtig snedig og god til et eller andet, så kan du desuden bruge disse salgssteder til at købe defekte varer, også restaurere dem. Det kunne blive en sjov hoppy som ville kunne give lidt ekstra hver måned.

Gider du ikke sælge dine ting som er af god kvalitet? Kontakt da røde kors, folkekirkens nødhjælp mm. De kan godt bruge dine ting, og pengene går til et godt formål.

Spar penge på flytningen.

onsdag, april 21st, 2010

Alle ved at det kan være dyrt at flytte. Men der kan jo være lidt penge at spare. Her er nogle af de ting man skal se i sømmene ,og overveje om man kan spare lidt der.

  • Sørg for at du har til indskuddet, er ærgerligt hvis man skal hen og låne.
  • Nogen steder opsparer man procenter til istandsættelse. 1 % pr. måned. Så ca. efter 8 år, så kan det slet ikke betale sig at istandsætte selv, idet man kunne få det gjort gratis. Istandsætter du selv, tjek om der skal bruges en bestemt type maling. For det kan hurtigt koste over 1000 kr. Så er det måske bedre at spare sin tid, og benytte de opsparede procenter, selvom man måske kun har opsparet 50 %.
  • Reparer små fejl inden flytning, er billigere når du har lavet det, end en med en timeløn skal gøre det.
  • Få dine venner og familie til at hjælpe dig. Her spares der selvfølgelig rigtigt meget.
  • Man har 3 måneders opsigelse, men spørg om de kan leje stedet ud før. Nogen gange kan du slippe med at betale husleje i en halv måned.

Der er selvfølgelig mange andre tips. Har du nogen, så smid endelig en kommentar.

Indlæg der kunne have din interesse:

Sådan sparer du på miljøet og dine penge

Net penge giver ikke guld og grønne skove uden arbejde