Lotteri – Endelig gode vinderchancer

Du kender det sikkert godt, du køber en lotto i håbet om den store gevinst. For nogen skal jo vinde den!? Men dine odds for at vinde den, eller overhovedet at vinde er ikke særligt store. Så er det godt der er alternativer.

For hos klasselotteriet er der rigtigt mange gevinster. For bare 108 kr. pr. halv år, kan du vinde op til 250.000 kr. Er du villig til at satse lidt mere, kan du vinde op til 3.000.000 kroner. Ens vinderchance er betydeligt større end ved andre spil. Hele 38%. Hvornår har du sidst haft en så stor vinder chance?

Er selv tilmeldt klasselotteriet og det virker upåklageligt og kører heldigvis helt automatisk. Har endda vundet 1 gang på de 1 til 2 år jeg har været tilmeldt. Har ikke vundet noget vildt, men sådan at jeg omtrent har spillet gratis. Dette spil kan klart anbefales til alle som også elsker lotto mm. og samtidigt vil øge deres vinderchancer.

Ved du stadig ikke helt om det er noget for dig? Se det sådan her. Kan du undvære 18 kr. om måneden? Hvis ja er det da vær at give chancen, for du kan vinde 250.000 kr.

Du kan bestille lodder eller bare tjekke priserne ud Her

Tags: , , , , , ,

One Response to “Lotteri – Endelig gode vinderchancer”

 1. UDLAND siger:

  Misund ikke andre deres glæder når du ikke kender deres sorger.

  Jeg bor i udlandet, og er ikke ofte i Danmark.
  Men jeg havde en virksomhed som jeg solgte for aar tilobage, dengang havde jeg lidt penge tilovers, som jeg ville sikre min hustru og mig senv med til vores pension, vi havde ingen anden opsparing.
  Jeg kontaktede min bank, og blev enige om at placere i bank aktier, da det var der der kunne tilbydes den bedste forrentning. Dette er nu mere end 10 aar siden.
  Desvaerre, som mange andre mistede vi alt i Bank krak, og staar nu tilbage med en lille Dansk Folkepension, som er meget beskaaret fordi vi ikke har haft 40 aars arbejde i Danmark.
  Hvad saa? Vi har ingen gaeld, men heller ingen inkomst, arbejder vi tager man pensionen, og her hvor vi bor er det ikke nemt at fa en god indtaegt.
  Jeg er desparat, og nu har jeg i mere end et aar spillet paa Klasselotteriet, jeg satser alt jeg kan, i haab om lidt held.
  Der er kommet mindre gevinster, som jo er velkommen til at betale naeste maaneds spill.
  Men om faa maaneder er det slut, pengene er brugt. Jeg har aldrig vundet, jeg har arbejdet haardt, for mine ansatte og vores eget liv.
  Vi er nu i en situation at vi nok mister vores hjem, og hvad saa? 26 aars arbejde, ingen ferie ud over et par dage her og der.
  Men jeg har dog, som en anden siger, vundet den store gevinst i min vidunderlige hustru, men jeg foler skyldig og ude af stand til at gi hende det liv hun saa meget fortjener. Ikke raad til at rejse hjem og se barn og deres smaa barn.
  Livet er haardt, vi har betalt til krisen, og vi lider.
  Haabet er “maaske” falsk, de sidste penge gaar i kassen til Klasselotteriet, men jeg har ingen andet haab.
  Hilsen Udlandet, hyggeligt at se de mange der skriver her.