Euroads – Gode penge og reklamer

Euroads giver ikke nettets bedste split, men de har så mange fordele frem for andre reklame netværk. Når der er sagt de ikke giver en af nettets bedste split, giver de absolut heller ikke den dårligste.

De har rigtigt mange kampagner, så man nemt kan finde et til sit segment.

Gider man ikke skifte sine reklamer ud hele tiden. Kan man oprette en pulje, denne pulje gør at du får en kode, og der automatisk kommer reklamer på din hjemmeside når du har indsat banner koden. Dette er klart en fordel idet man kan vælge fra mange forskellige kategorier, så vil man kun have vist konkurrencer, får man kun vist konkurrencer.

Siden er god til begyndere og erfarne, og er meget overskuelig. Så har du en hjemmeside er den helt sikkert et kig værd.

Besøg Euroads her.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.