DanskeSpil – Alle vinder!

DanskeSpil har utroligt mange spil, og spillene er utroligt sjove. Hvem synes ikke et skrabespil er ret så spændende.

Men som overskriften siger, så er det jo helt hen i skoven, for alle vinder jo ikke. Ihvertfald ikke penge beløb. Men idet at DanskeSpil som navnet antyder er dansk, betaler de skat til staten, og en del af overskuddet gives til små sports klubber. Så samtidigt med du taber, støtter du andre. Og på den måde kan man dermed godt sige at alle vinder. For penge i statskassen, har altid gavnet. Ved at man spiller på udenlandskesider, mister den Danske stat, million beløb, beløb som ikke kommer forbrugerne til gode i Danmark.

Husk, at nogen skal jo vinde de store gevinster. Hvem siger det ikke lige så godt kan være dig.

Spil hos DanskeSpil Her

Tags: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.