Få en næsten passiv indkomst

Hvis du skal have en passiv indkomst, er der flere måder dette kan ske på. Vil fortælle om en af dem, som kræver en del arbejde i starten, og herefter tjener penge til dig hver dag, uden det store arbejde.

1. Først skal du finde på en ide, om hvad hjemmesiden skal handle om. Det er vigtigt at når man f.eks. har skrevet om emnet, at der så ikke er mere arbejde at lave på siden. (Kun rettelser og udskiftning af links mm.)

En ide kunne være at linke til sider hvor man kan se gratis tv på nettet. (Se eksempel længere nede)

2. Find et passende domaine og webhotel. Jeg vil klart anbefale Web10. Besøg dem Her

3. Find et gratis template, søg evt. på google efter: free templates. Ud fra dette kan du hurtigt finde et godt design, og du er hermed allerede halvvejs.

4. Der skal nu indhold på din hjemmeside, husk at indholdet helst ikke skal ændres for tit, idet at det vil kræve en masse arbejde af dig..

5. Smid google adsense på hjemmesiden.

6. Tilføj hjemmesiden til de store søgemaskiner, og få den i en masse indekser. Dette tager rigtigt lang tid, men det er bestemt den rette vej imod den passive indkomst.

Tjek evt. www.computertv.dk og www.hittips.dk som kører på dette koncept. Det ene projekt meget mere vellykket end det andet.

Nu skulle du gerne modtage besøgende, som forhåbentligt klikker på dine reklamer. Hvor mange besøgende vil variere meget. Indtjeningen vil ofte ligge på mellem 100 og 500 kr. om måneden. Har du fået en rigtig god ide til hjemmesiden, og har mange besøgende, kan dette beløb stige betydeligt.

Håber du er et skridt imod en næsten passiv indkomst.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.