Helt ny spændende point side.

Så er vi gået igang med at teste en helt ny point side, hvor der er rig mulighed for at få sig gavekort og en helt masse andet. Siden er helt ny, og det er altid en god ide at være med fra starten. Ofte så giver de lige lidt flere point, og der er lidt flere kampagner at vælge imellem. Men ulempen kan være at siden ikke er real. Dette tror vi dog ikke er tilfældet.

Hvad siden siger om sig selv.


Vi har gavekort til de fleste store danske butikskæder. Registrer dig gratis og saml point ved at udnytte nettets hedeste kampanger og gratis tilbud. Pointene kan du derefter veksle til biograf billetter eller gavekort til valgfrie butikker. Medlemsskabet er selvfølgelig helt gratis og foruden om det gir vi dig 50 point i velkomstgave!

Du kan besøge siden eller tilmelde dig Her

Tags: , , , , , , , , ,

Comments are closed.