Det bedste i 2010

2010 er gået og i den anledning vil vi skrive et lille indlæg med fokus på de bedste sider i 2010.

Bedste for webmaster

Den klart bedste tjen penge løsning for en webmaster, er adsense. Det er nemt at sætte op og det passer sig selv. Adsense vil nemt på en side kunne give et par kroner om dagen. Det bliver til mange på 1 år.

Bedst for dem der vil tjene lidt ekstra.

Sponsorcar er en kanon side, hvor man kan tjene penge på sin bil, eller bare tjene penge på at tilmelde sig diverse ting (leads). Tilmeldings processen er dog et minus, men skal bare overståes, for bagefter vender der folk nemme penge, og en shop med varer til mange spændende ting, også til halv pris. Lige nu kan man f.eks. købe et gavekort til Lalandia til halv pris. På baggrund af dette er siden endda også en rabat side. Tilmeld dig Her

Bedst for dem som vil tjene point.

Den eneste fornuftige og gode point side i 2010 var yougov. Det hele går ud på at svare på spørgeskemaer også bruge ens point på lotteriet og shoppen. Shoppen er desuden helt ny 🙂 Rigtig god side, som har eksisteret i mange år. Du kan tilmelde dig Her

Lukkede og afviste sider.

I 2010 snød Pointshop os, og vi anbefaler derfor ikke denne side mere.
Siden Guldklik.dk lukkede desværre ned.
Freemakeup virker død og kan dermed ikke rigtigt anbefales.

Tags: , , , , , , , , ,

Comments are closed.