Dine gamle ting kan indbringe en del.

Vi danskere smider ud i stor stil, men ved at bruge minimalt arbejde, vil man faktisk kunne tjene en hel del penge på sine gamle ting.

Den gamle kondicykel, man mener er lige til lossepladsen, kan tit snildt indbringe minimum 200 kr. Der er næsten altid nogen som har brug for et eller andet af det ragelse man har stående. Ja nogen sælger såmen ting hvor de kun tjener 20 kr. pr. vare. Men er man f.eks. arbejdsløs, bliver det hurtigt til mange penge. Man havde jo alligevel tænkt sig at smide “tingen” ud.

Det er desuden også de fleste steder gratis at sætte ting til salg. F.eks. www.guloggratis.dk og www.dba.dk

Husk gode billeder på dine varer og en ordentlig beskrivelse, så tjener man ofte lige lidt mere, eller får solgt varen hurtigere.

Hvis du er rigtig snedig og god til et eller andet, så kan du desuden bruge disse salgssteder til at købe defekte varer, også restaurere dem. Det kunne blive en sjov hoppy som ville kunne give lidt ekstra hver måned.

Gider du ikke sælge dine ting som er af god kvalitet? Kontakt da røde kors, folkekirkens nødhjælp mm. De kan godt bruge dine ting, og pengene går til et godt formål.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.