12 kr er også penge!

Som skrevet i mit tidligere indlæg, så er jeg igang med et nyt forsøg på at få passiv indkomst. Jeg har selvfølgelig prøvet at regne lidt på det inden jeg gik igang, og kunne allerede se der, at jeg ikke ville tjene en formue.

Siderne er nu blevet indekseret hos google, og det betyder at folk nu er begyndt at besøge siderne via google. Ser ikke ud til alle dog er indekseret, men måske kommer det hen af vejen.

Siderne er ment som en hjælpende hånd til folk i skolerne, da det er skole materiale som er lagt ud med reklamer.


Hvor meget har jeg så tjent? Ja ca. 12 kr. på 1 måned. Det er ikke meget, men hver side tager ca. 1 min at lave, så efter nogle år så tror jeg arbejdet var veludført 🙂 I takt med jeg får lagt flere sider ud, og lavet flere, forventer jeg selvfølgelig indtjeningen stiger. Hvis den bare stiger til 100 kr, er det 1200 om året, og 12000 kr. om 10 år.

Har du gammelt materiale så kan du gøre det samme. Har du materiale som ikke ligger på nettet i forvejen, som du gerne vil forære mig, så må du meget gerne sende dit materiale til mig i en zip/rar (pakket) fil. til andersberthelsen   15   Snabel-a   gmail.com (Uden mellemrum og hvor snabel-a er @.)

Tags: , , , , ,

Comments are closed.