Spar penge på dine forsikringer. 7 tips.

Ud over udgifter til benzin, vedligeholdelse, parkering og afgifter hører også udgiften til bilforsikring med til at være bilejer. Som med alle andre faste udgifter betaler det sig – bogstaveligt talt – at gøre en indsats for at sænke udgiften til din bilforsikring. Herunder følger 8 tips til, hvad du selv kan gøre for at spare penge på bilforsikringen.

1. Bed om rabat
Vær ikke bange for at prutte om prisen! Spørg forsikringsselskabet om de kan tilbyde dig nogen form for rabat på forsikringen. Du har ikke noget at miste, så du kan kun blive positivt overrasket.
Hvis forsikringsselskabet ikke kan tilbyde dig nogen rabat, skal du ikke tøve med at skifte til et billigere forsikringsselskab.

2. Vælg en højere selvrisiko
Jo højere selvrisiko du vælger, desto lavere vil din årlige forsikringspræmie typisk også være. Det er altså en let måde at spare penge på bilforsikringen, men det betyder også, at hvis du laver en skade på din bil, skal du betale den højere selvrisiko. Vælg derfor kun den højere selvrisiko, hvis du har en god skadeshistorik.

3. Sammenlign forsikringstilbud
Priserne på forsikringer ændrer sig faktisk ret ofte, og det er derfor en god ide at sammenligne priserne en gang om året. Det kan du faktisk spare ret mange penge ved at gøre. Der er heldigvis efterhånden rigtig mange sammenligningsportaler, der hurtigt og nemt sammenligner priserne på bilforsikring for dig.

4. Begræns dækningen
Når du skal købe bilforsikring, har du typisk mulighed for at foretage forskellige tilvalg, såsom førerforsikring, vejhjælp og lignende. Alle tilvalgene gør din bilforsikring dyrere, så hvis du vurderer, at du kan undvære dem, kan du skære ned på den årlige forsikringspræmie.

5. Parkér din bil et sikkert sted
Hvis du har en garage, så brug den til din bil i stedet for at fylde den op med en masse andre ting og lade din bil holde ude foran. Lad forsikringsselskabet vide at du har din bil parkeret i

Tags: ,

Comments are closed.