Hvad gør jeg for at tjene penge?

Ja hvad gør jeg egentlig for at tjene penge? hvis jeg skal være ærlig, så er det alt for lidt, eller faktisk næsten ingenting.

Bruger måske en time eller to om ugen, på at skrive blog indlæg, eller opdatere hjemmeside(r). Før i tiden kunne dette ligge på op til 10 timer, og der havde jeg kun 1 eller 2 hjemmesider. Men der var der også brug, for at bruge meget mere tid, dette vil du kunne læse mere om når næste indlæg kommer, som vil hedde noget med historie.

Nu har jeg en 5 hjemmesider, som faktisk ikke er særligt meget, har massere af ideer, som ikke bliver ført ud i livet. Når man skal tjene penge er dette meget vigtigt. Handling gør at man enten fejler eller får succes.Hvorfor gør jeg så ikke mere? Dette er ren dovenskab. For jeg tjener jo allerede penge, og vil samtidigt ikke have at det skal tage for meget af min fritid. Desuden er det også sjovere at se på hvor meget man har tjent, end at finde på nye måder at tjene penge på.

Hvad kan du så bruge dette til? Vær ikke doven som mig!

Disse steder tjener jeg bl.a. penge på. Er du nybegynder eller webmaster, burde du måske overveje nogen af dem.

Yes2mail, Sponsorplay, Sponsorcar, Zapera, Pointshop og en casino, odds og poker sider, se dem Her

Desuden er der annoncenetværk og google adwords, dog vil der ikke blive linket til dem i denne post.

Tags: , , , , , ,

One Response to “Hvad gør jeg for at tjene penge?”

  1. lars siger:

    prøv dem her i stedet for yes2mail som er døende ( de 2 – 3 kr om md. er ikke besværet værd ) m3 . webpol og wilke ! de 3 er i stil med zapera og betater rimeligt !