Historien om TjenNu.dk

Det hele startede i 2004. Var ude for en alvorlig ulykke, som gjorde jeg ikke kunne lave det store i et halvt årstid. At sidde ved computeren blev hurtigt daglig rutine. Tænkte derfor, at man burde da kunne tjene penge på internettet, på en eller anden måde.

Begyndte derfor at undersøge mulighederne, tilmeldte mig som det første Yes2Mail. Tjente penge, men det gik alt for langsomt for mig, havde tidligere rodet lidt med hjemmesider for sjov, hvor der var sjove spil på (den kan du forresten se Her). Begyndte derfor at lave en hjemmeside, hvor folk skulle finde måder de kunne tjene penge på, folk som havde den tålmodighed som jeg ikke havde.

Hjemmesiden var ikke specielt køn eller professionel, og blev først kaldt tjenonline. Du kan se den gamle hjemmeside Her. (Siden er dog ikke blevet meget mere professionel siden da hehe)

Havde nu en hjemmeside på tjennu.1go.dk, og ikke mange besøgte den, begyndte derfor at tilmelde den til en masse indeks og søgemaskiner. Skrev bl.a. på google, tilmeld link, add link for at finde sider som kunne linke til min side. Dette tog Meeeeeget langtid, men gav også resultater.

Senere begyndte der at komme besøgende, og fandt ud af at annoncenetværk gav godt, når man linkede videre. Tilmeldte mig derfor en del af disse, og lavede ofte nye kategorier til hjemmesiden. I starten tjente jeg 50 kr. om måneden, dette beløb er noget større nu, men svinger stadig utroligt meget.

Senere købte jeg TjenNu.dk i 2005, også skulle siden tilmeldes links indeks mm. igen, og der blev byttet link med webmastere. Bemærk, det første halve til et år, krævede meget arbejde, arbejde som bærer frugt i dag.

Skal du starte med at tjen penge på nettet. Start evt. med at kigge på denne side Her

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.