Hvor vigtig er google for din hjemmeside?

Google er noget af det mest vigtige, især fordi danskerne ofte holder sig til de samme hjemmesider, altså dem de kender. Det vil sige de besøger ikke så mange andre.

Man må gå ud fra at de hjemmesider de besøger, er ret store hjemmesider. Sider hvor man ikke lige kan få sit link lagt ind, uden at betale ret store summer.

Når folk så skal finde nye hjemmesider mm. bruger de ofte google. Det er her vigtigt at ligge godt på googles søgeresultater. Det vil sige at hvis man ligger på side 1 kan man være ret godt tilfreds. Men at komme til at ligge nummer 1 eller 2 på side 1, er noget som kan give rigtigt mange besøgende hvis man har et nogenlunde brugt søgeord. Dette kunne f.eks. være gratis.

Alle sider har en page ranking (Hvor vigtigt google synes dit indhold er). Den kan ligge på mellem 1 og 10. Hvis man ligger nummer 1 er dette rigtigt godt.

Hvis man vil forbedre sin page ranking, er det en god ide at bytte links med sider som har en god page ranking, gerne mellem 1 og 3. Dette kan ifølge mange, forbedre ens egen page ranking, så man kommer til tops i googles søge resultater. Har læst at det er bedre at have et link på en side med en page rank på 1 til 3 end 50 til 100 links på sider med pageranking 4+? Måske det passer.

Der er mange andre måder at forbedre sin position i google, dem vil jeg dog ikke komme ind på denne gang.

Tags: , , , , , ,

One Response to “Hvor vigtig er google for din hjemmeside?”

  1. Svend Schmidt siger:

    De første rapporter om succesfuld brug af aloe vera gel til behandling af forskellige hudlæsioner kom i slutningen af 1930’erne. Man brugte dengang røntgenstråler væsentlig mere ukritisk end i dag, blandt andet til hårfjerning. Det var ofte med bivirkninger i form af smertende og kløende hududslet. De første rapporter om virkningen af aloe vera gel drejede sig netop om symptomer forårsaget af strålebehandling.