Wildcard, kan ikke andet end betale sig.

Nu er det ved at være sommer, også skal der opleves en masse (forhåbentligt). Når man skal opleve en masse koster det ofte en del. Derfor få et DSB wildcard, dette giver op til 50 % rabat. Ofte kan man tjene kortets pris hjem på bare en tur, kræver selvfølgelig det er en forholdsvis lang tur.

Jeg smutter til Roskilde nu her på lørdag, og får 50 % på rejsen. Kortet er allerede tjent ind og det er på trods af at siden jeg fik det for en 5 måneder siden, oveni købet med online rabat, har jeg kun kørt med toget 3 gange.

Husk at bus billetten også er gratis når man har en tog billet. (Plejer den ihvertfald at være :p)

Du kan købe et wildcard med online rabat her!

Skal du i forskellige sommerland mm, kan du via Sponsorcar få mange billetter til halv pris. Du kan optjene penge derinde som du så kan købe billetterne for. Siden anbefales meget. Besøg den Her

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.