Skriv ikke for lange indlæg

Skal dette indlæg vare en krig, eller skal det være hurtigt at læse. Det skal selvfølgelig være hurtigt at læse.

Læste et indlæg på en blog som minder om denne her. Det var spændende nok, det var rigtigt det som blev skrevet. Men det blev skåret så meget ud i vådt bølge pap, at jeg mistede interessen og gad slet ikke læse det færdigt, og hvad manglede jeg? 6 linier eller sådan noget.


Så godt råd, skriv ikke for lange indlæg, dette skræmmer læserne væk, og dem vil man jo gerne beholde! Lidt ligesom når man læser Internet aviser, så læser man tit bare de første par linier, så har man en ide om hvad resten handler om

Ps. Du kan tjene penge ved at linke til denne side via partner-ads besøg siden Her

Pps. Håber ikke indlægget var for langt.

Tags: , ,

Comments are closed.